Alternatieve Holistische Geneeswijzen

Magnetiseren is een oeroude, natuurlijke en universele behandeling van ziekten en aandoeningen. Deze holistische geneeswijze bevordert het zelfgenezend vermogen en herstelt het natuurlijk evenwicht tussen lichaam en geest. Het geeft rust.

Werkwijze

De magnetiseur stemt zich af op de te behandelen persoon.
Op 5-10 centimeter van het geklede lichaam tast hij met de handen de energie af, waarbij de helende energie door zijn handen stroomt. De energie-balans wordt, zoveel als mogelijk is op dat moment, hersteld.

Behandeling neemt lange of kortere tijd in beslag, al naar gelang de klachten en de tijd dat deze al bestaan. Bewustzijn en/of inzicht kan daarbij een rol spelen, maar is niet noodzakelijk.
Bij kinderen en dieren helpt deze therapie ook en kan aanvullend en naast andere therapieën worden toegepast.
Ook als pijnbestrijding of als ondersteuning tijdens afbouw van medicatie.
Je leert je af te sluiten zodat enerzijds geen energie van anderen bij jou binnenkomt, en anderzijds om jezelf te beschermen tegen mensen die jou alle energie ontnemen.
Magnetiseren is een natuurlijke en veilige behandeling.

Inzicht in hoe jij in het leven staat en wie je in wezen bent helpt om te begrijpen. Daarvoor kan onder andere ook de numerologie gebruikt worden

Een consult duurt ongeveer een half uur en kost € 37,50

Numerologie

In het kort:
Numerologie is de mystieke leer der getallen die Pythagoras -hij was wiskundige en wijsgeer- doceerde; aan de hand van deze kennis kunnen namen geanalyseerd worden. Een karakteranalyse, ontleend aan de numerologie, is een duidelijke blauwdruk van de drager van die naam.
Er wordt daarbij uitgegaan van de geboortenamen en geboortedatum.

Daar kun je bijvoorbeeld uit halen:
Wat je diep in je hart graag wilt, hoe andere mensen jou zien, de spanning die daartussen kan zitten. Maar ook wat je levenslessen zijn en waar je dagelijks tegenaan loopt. Je struikelblokken en je lichamelijk kwetsbare plekken. Mogelijke beroepen komen erin naar voren en keerpunten waarbij je leven een totaal andere wending krijgt.

Partners:

Als van partners de analyses naast elkaar gelegd worden, dan komen de onderlinge stresspunten naar voren, maar ook de punten waar beiden goed met elkaar kunnen samenwerken.
Je kunt zo begrip krijgen waarom er op een bepaalde manier gereageerd wordt, of waarom je partner bij bepaalde opmerkingen in de stress schiet!

De kosten van een numerologische analyse zijn afhankelijk van wat er uitgewerkt gaat worden.